Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Αίσθηση προκάλεσε η εκδήλωση του Αλέξιου Σταυρούλια

Το τελευταίο διάστημα όπως παρατηρήσατε δεν έχουμε αναφερθεί σε καμία εκδήλωση παράταξης και κανενός υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου γιατί όπως είναι φυσικό θα
 παραλείπαμε κάποιες εκδηλώσεις το όποιο δεν το θέλαμε. Αυτό που έγινε όμως χτες το βράδυ στο «πολιτεία καφέ» δεν είχε προηγούμενο. Χιλιάδες περιστεριώτες κατέκλισαν  το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα μαγαζί στο μπουρνάζι για την εκδήλωση-ομιλία του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξιου Σταυρούλια.. Πραγματικά τέτοια πολυάριθμη συγκέντρωση δεν έχει ξαναγίνει πότε από υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο και μπορεί να συγκριθεί μόνο με κεντρικές εκδηλώσεις υποψήφιων συνδυασμών. Στην συγκέντρωση μεταξύ άλλων  παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος .
Υ.Γ. Ευχαριστούμε για τα mail που μας στέλνετε και με την βοήθεια σας προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Όσον αφορά τις εκλογές και τις συγκεντρώσεις δεν πρόκειται να αναφερθούμε ξανα σε καμία, εκτός εάν πραγματικά κάποιος κάνει τόσο έντονα την διαφορά.