Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Διπλή βράβευση για τον Ανδρέα Τάτο!

Διπλό δώρο για την ονομαστική του εορτή θα πάρει αύριο ο Ανδρέας Τάτος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (ΜVP) της 12ης αγωνιστικής για την απόδοση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συγκεντρώνοντας το 60,07% των ψήφων, έναντι 23% του Γρηγόρη Μάκου και 16,94% του Τζιμπρίλ Σισέ.
ʽΈτσι αύριο θα παραλάβει δύο βραβεία δεδομένου ότι είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης (MVP) και της 10ης αγωνιστικής για την απόδοση του στο ματς με τον Πανιώνιο σε μια ψηφοφορία που έληξε καθυστερημένα λόγω του αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός.
Η διπλή βράβευση του Ανδρέα Τάτου θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη) στο Blue Star cafe στο γήπεδο Περιστερίου στις 12.30. Τις απονομές θα κάνουν το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλειος Μπέτσης και ο περιστεριώτης πρώην αθλητής του μπάσκετ Νίκος Κασουρίδης που έχει συνδέσει το όνομα του με την «χρυσή» εποχή του Γ.Σ.Περιστερίου.
* Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με την ΑΕΚ. Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργος Χατζής και ο Υπεύθυνος Ασφάλειας Σπύρος Μπουλούσης. Έγινε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ η οποία θα παραλάβει 1000 εισιτήρια για τη Θύρα 1 (20 ευρώ).
* Η προπώληση εισιτηρίων από το Τμήμα Διαχείρισης θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη (17.00- 20.00). Την Πέμπτη και την Παρασκευή το γραφείο της διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρα 5 (μαθητική-οικογενειακή): 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας και 5 ευρώ το παιδικό, Θύρα 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ).
• Στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.