Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ολοκληρώθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (15.00) για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω 18 παίκτες: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Τάτος, Σφακιανάκης,
 Καραγκούνης, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Σαγκανόφσκι. Οι προαναφερθέντες θα αποσυρθούν το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Σε δήλωσή του στο atromitosfc.gr για το αυριανό ματς ο τεχνικός του συλλόγου τόνισε τα εξής:« Τη δεδομένη χρονική περίοδο εκείνο που χρειάζεται είναι να είμαστε συνειδητοποιημένοι και να έχουμε επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Θα πάμε λοιπόν στη Νέα Σμύρνη απολύτως συνειδητοποιημένοι και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξέρουμε την κατάσταση. Πάμε για να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά η προσπάθειά μας θα αποδώσει καρπούς και θα γίνει η αφετηρία για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

*Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας ότι αύριο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Πανιώνιο, στέλεχος της ΠΑΕ θα βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 8 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης δύο ώρες (ήτοι από τις 13.00) πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για την πώληση των εναπομεινάντων εισιτηρίων.